Scouts

Als je tussen de 11 en 15 jaar bent, kun je bij de scouts je energie kwijt. Scouts (jongens en meiden) houden van actie en avontuur en doen elke week iets anders leuks.
Elke week kom je bij elkaar op de boerderij. Van daaruit ga je soms de natuur in. Bijvoorbeeld om speurtochten te doen, een survivaltocht af te leggen of vlotten te bouwen. Of je gaat met z’n allen een kampvuur bouwen om daar zelf eten boven te koken.

Er worden ook allerlei ruige en minder ruige spellen gespeeld bij de scouts; zoals vlag veroveren en Hollandse leeuwen, maar ook gewoon voetballen. Wat je ook doet, saai is het nooit!

Ook de scouts hebben weekenden en een zomerkamp. Je slaapt dan in tenten en kampeert ergens in Nederland of het buitenland, waar je allerlei avonturen kunt beleven.

Wil jij de scouts iets vertellen? Neem dan contact op: