Lid worden

Welpen zomerkamp 2016Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting, waar je iedere week weer uitdagende en leuke activiteiten doet. Bij Scouting zijn in Nederland meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden.

Nieuwe jeugdleden, leiding en vrijwilligers zijn altijd van harte welkom bij de scouting Burgemeester Herman Wittegroep (BHW)! Jeugdleden kunnen drie opkomsten vrijblijvend komen kijken om te zien of onze scouting bij hen past. Je doet dan mee in de speltak die bij jouw leeftijd past.

Wil je een keer komen kijken? Neem dan eerst even contact op met de boerderij. Dat kan op dinsdagavond van 19.30 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Ons telefoonnummer is 040­-2425452. Je kunt ook een bericht sturen naar de ledenadministratie of je kunt rechtstreeks een bericht sturen naar de speltak die bij je past.

De contributie bedraagt € 26,25 per kwartaal en dient middels een automatische incasso vooraf per kwartaal betaald te worden. Meer algemene informatie over scouting is te verkrijgen via Scouting Nederland.

Gegevens kind

Voornaam